Pastiel Cases Jannie Bron

Jannie Bron

Jannie: “Ik heb leuk werk, fijne collega’s en zet me er graag voor in om alle puntjes op de juiste i te zetten.”

Bij een reorganisatie van zorggroep Alliade raakte Jannie Bron haar baan als administratief medewerker kwijt. Er was een economische crisis, de administratieve vijver zat overvol en bij bijna 50-er Jannie hielp de leeftijd ook niet mee.

“Ik heb ruimhartig gesolliciteerd, maar dat mocht niet tot succes leiden. Zo ben ik uiteindelijk in februari 2016 in de bijstand beland en dat had een verrassende wending tot gevolg. UWV had in de voorgaande jaren namelijk helemaal niets voor mij gedaan, maar door de bijstand werd ik door gemeente de Fryske Marren aangemeld bij Pastiel en daarna was ik zomaar weer aan het werk.”

Pastiel brengt perspectief

Beveiligingsbedrijf G&G Security International B.V te Sneek had namelijk een vacature voor een administratief medewerker ingediend bij Pastiel. Omdat ik ook nog beschikte over een diploma management assistent werd ik uitgenodigd voor een gesprek en dat klikte. Na een maatwerktraject van 3 maanden heb ik in juli vorig jaar een contract gekregen voor onbepaalde tijd en zit ik hier weer helemaal op mijn plek. Ik heb leuk werk, fijne collega’s en zet me er graag voor in om alle puntjes op de juiste i te zetten. Je zult mij dus niet horen klagen.”

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Het was geen toeval dat G&G Security de vacature ook bij Pastiel had uitgezet. Personeelsmanager Yücel Gözüaçik: “Wij hebben al een jarenlange relatie met Pastiel. Uit sociaal oogpunt vind ik het niet meer dan logisch dat langdurig werkzoekenden ook een kans te geven op werk. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf en bieden zo dus ook uitgekiende mogelijkheden om mensen om en/of bij te scholen tot direct inzetbare medewerkers. Voor een beveiligingsbedrijf als G&G is dat extra interessant omdat je zo je medewerkers vooraf kunt omscholen tot beveiligers die je graag in dienst neemt. Natuurlijk werven wij ook via de reguliere kanalen, maar Pastiel staat steevast ook als wervingskanaal op het lijstje. Dat bevalt om meerdere redenen uitstekend.”

Wilt u ook samenwerken met Pastiel?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.