Over ons

Wij geloven dat er voor ieder mens een plek is op de arbeidsmarkt. We weten dat niet iedereen die plek zelf kan verwerven, maar de plaats is er wel. Samen met werkgevers en werkzoekenden zorgen wij voor de goede match.

Pastiel kan helpen bij re-integratie, jobcoaching, verzuim en outplacement. Voor mensen die vastlopen in werk, op school of in de samenleving, bieden we een tijdelijke werkomgeving aan. Zo is er voor iedereen een volgende stap.

Wij geloven in werkgeluk!

Kom erbij

Ieder mens verdient een plek waar je wordt gezien en gehoord. Collega’s waar je lief en leed mee deelt. Werk dat bij je past. Daar worden je talenten en gaven ontdekt. Zo’n plek zijn wij voor jou. Wees welkom.

Werk

Werk is goed voor elk mens. Werk geeft kleur en structuur aan je leven. Het maakt je ook trots op wat je kunt. Werk geeft voldoening en geluk als je weet dat het waardevol is voor je collega of voor de klant. Ervaar het zelf.

Waardevol

Je bent waardevol. Niet alleen omdat wij het zeggen, maar ook omdat onze klanten en opdrachtgevers erg blij zijn met je werk. Iedere dag weer. Zo draag jij een steentje bij aan het geluk van een ander. Wie wil dat nou niet?

Ontwikkelen

Wij geloven dat ieder mens zich altijd kan ontwikkelen. In je werk en als persoon. Door te werken ontdek je waar je goed in bent en waarin je je verder kunt ontwikkelen. Wij helpen je door samen op zoek te gaan naar de plaats die het beste bij je past. Bij Empatec of bij een ander mooi bedrijf. Waarin wil jij je ontwikkelen?

Zien

Dat je echt gezien wordt zoals je bent is een belangrijke pijler onder werkgeluk. We vertellen dat niet alleen aan de mensen die bij ons werken. De hele regio mag zien hoe bijzonder onze mensen zijn en hoe belangrijk werkgeluk is. Samen zorgen we ervoor dat onze samenleving jou net zo ziet als wij. Wie zie jij echt?

Filter op:

Veelgestelde vragen
 • Ik kan geen baan vinden. Kan ik me ook aanmelden voor een Pastiel traject?
  Pastiel is er voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Of je nou een uitkering krijgt, gedeeltelijk arbeidsongeschikt bent of al langere tijd geen baan kunt vinden, wij helpen je graag naar een duurzame, betaalde baan. Meld je aan. 
 • Wat is de meerwaarde van werken met Pastiel?
  Door samen te werken met Pastiel, krijg jij niet alleen een goede werknemer maar maak je ook het verschil in een leven. Door werk aan te bieden, geef je iemand met afstand tot de arbeidsmarkt kans op een baan. Zo draag je bij aan de persoonlijke ontwikkeling én werkgeluk. Wij zorgen met onze jobcoaches voor de juiste begeleiding.
 • Welke diensten kan Pastiel leveren?
  De dienstverlening van Pastiel bestaat uit vier fasen en loopt van aanmelding tot duurzaam deelnemen. Wij zorgen voor de werving en selectie, geven kandidaten trainingen en workshops, bieden werkervaringsplekken, detacheren, geven jobcoaching en doen verzuimbegeleiding.
 • Kan ik ook een kandidaat van Pastiel in dienst nemen?
  Jazeker. Door kandidaten van Pastiel bij jouw bedrijf te detacheren of in dienst te nemen draag je bij aan de individuele ontwikkeling van onze mensen. Neem contact op voor de mogelijkheden.
Wij werken o.a. voor

Wil jij ook werken met Pastiel?

Bij Pastiel zorgen we voor de juiste kandidaat op de juiste plek. En we zorgen voor de juiste begeleiding. Zo nemen we bedrijven werk uit handen en zorgen we voor werkgeluk voor onze mensen én de samenleving. Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Neem contact op.

 

Wil jij ook werk uitbesteden aan Pastiel?