Maatschappelijk ondernemen

Maatschappelijk ondernemen

Ondernemen draait om meer dan alleen geld verdienen. Door samen te werken met Pastiel kun jij het verschil maken in het leven van onze kandidaten. Wij helpen je aan de juiste match en begeleiden de kandidaat met jobcoaching en advies. Daarnaast kunnen we jou helpen bij langdurige ziekmeldingen, verzuim en outplacement. Ervaar het zelf.

Waarom kiezen voor Pastiel?

 • Wij vinden de juiste kandidaat, op de juiste plek, bij de juiste werkgever.
 • Wij helpen bij het waarmaken van je Social Return On Investment. Door met ons samen te werken draagt jouw bedrijf bij aan werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
 • We helpen je om zelf mensen in dienst te nemen die wat extra ondersteuning nodig hebben.
 • We zijn flexibel, betrokken en dichtbij.

Wil jij ook werken met kandidaten van Pastiel?

Bij Pastiel zorgen we voor de juiste kandidaat op de juiste plek. En we zorgen voor de juiste begeleiding. Zo nemen we je werk uit handen en zorgen we voor werkgeluk voor onze mensen én de samenleving. Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem contact op.

 

Wil jij ook werk uitbesteden aan Pastiel?

Veelgestelde vragen
 • Welke diensten kan Pastiel leveren?
  De dienstverlening van Pastiel bestaat uit vier fasen en loopt van aanmelding tot duurzaam deelnemen. Wij zorgen voor de werving en selectie, geven kandidaten trainingen en workshops, bieden werkervaringsplekken, detacheren, geven jobcoaching en doen verzuimbegeleiding.
 • Wat is de meerwaarde van werken met Pastiel?
  Door samen te werken met Pastiel, krijg jij niet alleen een goede werknemer maar maak je ook het verschil in een leven. Door werk aan te bieden, geef je iemand met afstand tot de arbeidsmarkt kans op een baan. Zo draag je bij aan de persoonlijke ontwikkeling én werkgeluk. Wij zorgen met onze jobcoaches voor de juiste begeleiding.
 • Kan ik ook een kandidaat van Pastiel in dienst nemen?
  Jazeker. Door kandidaten van Pastiel bij jouw bedrijf te detacheren of in dienst te nemen draag je bij aan de individuele ontwikkeling van onze mensen. Neem contact op voor de mogelijkheden.