Aanmelding en kennismaking

In deze eerste fase willen we je beter leren kennen. Met behulp van een vragenlijst brengen we jouw kwaliteiten en ervaring in kaart. Vervolgens kijken we tijdens een gesprek samen met jou naar wat je kunt en wilt en hoe we jou hierbij kunnen helpen. We oriënteren op de arbeidsmarkt en doen verschillende loopbaantesten, zodat we de mogelijkheden goed in kaart kunnen brengen.

Onze diensten

Wat we kunnen

 • Dariuz Wegwijzer
  Met deze vragenlijst brengen we jouw situatie in kaart. Wat zijn je kwaliteiten? Welke ervaring heb je? En hoe ziet jouw leven eruit? De resultaten bespreken we in het intakegesprek.
 • Intakegesprek
  Tijdens het intakegesprek maak je kennis met jouw jobcoach. We bespreken de resultaten van de Dariuz Wegwijzer, wat jij graag wilt en hoe we daar gaan komen. De route naar werk leggen we vast in een Werkleerplan.
 • Activeringsactiviteiten
  Zelfvertrouwen, zelfstandigheid, afspraken nakomen, initiatief nemen en basisvakvaardigheden. Het zijn zomaar enkele dingen die je tijdens de activeringsactiviteiten leert. We leren je kennen, krijgen je in beweging en ontwikkelen je.
 • Loopbaantraining
  In verschillende trainingen en workshops oriënteren we op de arbeidsmarkt en brengen we jouw competenties en kansen in beeld.
 • Loopbaanadvies en tests
  Met verschillende tests van TRJCT, de Dilemmamanager en de AMN Talentscan kunnen we nog beter zicht krijgen in jouw mogelijkheden.

Wil jij ook kennismaken met Pastiel?

Bij Pastiel kunnen we samen met jou kijken wat je kunt en wat je wilt. Op basis daarvan maken we een plan om jou weer duurzaam aan het werk te krijgen. Wil je ook kijken wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op.

 

 

Wil jij ook werk uitbesteden aan Pastiel?