Ontwikkeling

Bij Pastiel helpen we je in jouw ontwikkeling naar een duurzame, betaalde baan. Met behulp van bijvoorbeeld leerlijnen, trainingen, workshops of een scholingstraject leren we je de vaardigheden die jij nodig hebt voor een betaalde baan. Zo helpen we je bij het maken van een goed CV en leren we je andere vaardigheden die je nodig hebt om werk te kunnen vinden.

Onze diensten

Wat we kunnen

 • Activeringsactiviteiten
  Zelfvertrouwen, zelfstandigheid, afspraken nakomen, initiatief nemen en basisvakvaardigheden. Het zijn zomaar enkele dingen die je tijdens de activeringsactiviteiten leert. We leren je kennen, krijgen je in beweging en ontwikkelen je.
 • Leerlijnen
  Met onze leerlijnen krijg je een praktijkopleiding voor een baan in de techniek, catering, schoonmaak, verpakkingsindustrie, de groenvoorziening of schilderbranche. Met deze vaardigheden kun je makkelijker doorstromen naar een reguliere baan.
 • Doorstroombaan bij Empatec
  Met de doorstroombaan krijg je bij Empatec de tijd om alle kennis en ervaring op te doen die je nodig hebt. Het is de kans om werkervaring op te doen en tegelijkertijd al je eigen salaris te verdienen.
 • Praktijkverklaring op de werkvloer
  Heb je geen startkwalificatie en moeite om in de klas te leren? Bij Pastiel kun je jouw praktijkverklaring op de werkvloer halen. Dit wordt erkend door bedrijven, brancheorganisaties en mbo-instellingen. Dit vergroot jouw kansen op een eerlijke baan.
 • Scholingstrajecten
  In samenwerking met Fryslân Werkt bieden we verschillende scholingstrajecten aan voor sectoren waar veel werk in is. Zo behaal jij jouw opleiding én heb je een grote kans op een duurzaam, betaalde baan.
 • Trainingen en workshops
  In verschillende trainingen en workshops leren we je alles wat je nodig hebt om succesvol te kunnen solliciteren. Van een pakkende CV maken en een sollicitatiebrief schrijven tot een sollicitatiegesprek voeren.
 • Certificaten en korte cursussen
  Om de kansen op een baan te vergroten, kun je bij Pastiel verschillende certificaten halen. Van VCA tot een heftruckcertificaat. En van sociale hygiëne, EHBO en motorkettingzagen tot een lascertificaat.
 • Externe werkervaringsplek
  Bij een externe werkgever krijg je de kans om werkervaring op te doen. We stellen je leerdoelen op en helpen je met jobcoaching om die doelen te halen. Daarnaast krijg je natuurlijk begeleiding van jouw werkgever.

Wil jij jezelf ook ontwikkelen via Pastiel?

Bij Pastiel kunnen we samen met jou kijken wat je kunt en wat je wilt ontwikkelen. Op basis daarvan maken we een plan om jou weer duurzaam aan het werk te krijgen. Wil je ook kijken wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op.

 

 

Wil jij ook werk uitbesteden aan Pastiel?