Pastiel Kandidaten

Kandidaten

Welkom bij Pastiel!

Ben jij op zoek naar werk? Er kunnen veel verschillende redenen zijn waarom je geen baan hebt. En ook veel factoren die werk vinden lastig maken. Hoe dan ook, samen met Pastiel ga je aan de slag om weer een nieuwe baan te vinden!

Wie is Pastiel?

Bij Pastiel ben je op de juiste plek om werk te vinden! Maar ook om jezelf te ontwikkelen. Wij zijn een re-integratiebedrijf en helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit wil zeggen dat je wel kunt en wilt werken, maar werk vinden nog niet lukt. Met de aanpak van Pastiel kom je weer verder op jouw weg naar werk.

Kans op werk

Misschien wil je zelf graag naar Pastiel. Maar misschien ook niet. De gemeente kan je verplichten om hier te komen. Dit heeft te maken met de participatiewet. Is dit een last? Wij geloven dat dit juist een mooie kans voor jou is! In dit geval vergoedt de gemeente het hele traject en kost de hulp van Pastiel voor jou niets. Pastiel is er om samen met jou toe te werken naar een nieuwe baan. Je gaat inzichten opdoen om aan jezelf te werken en vaardigheden leren. Doe er je voordeel mee!

Wat brengt Pastiel jou?

Je gaat bij Pastiel werken met een team met professionals. Hoe jouw traject bij Pastiel eruit ziet hangt helemaal af van wat jij kan gebruiken. Je krijgt coaching en ondersteuning van je jobcoach. Je gaat trainingen volgen waar je echt iets aan hebt. Leren solliciteren, je CV sterker maken, met zelfvertrouwen een Powerpitch geven. Er is veel mogelijk. Ten slotte brengt Pastiel jou in contact met werkgevers. Je krijgt dus alle hulp zodat jij straks werk vindt! Ben je benieuwd naar ervaringen met Pastiel? Bekijk dan de succesverhalen eens.

Meer weten?

Wil je meer weten over Pastiel? Je leest het in de leaflet: 

Of vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op.

Bel mij terug

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Wilt u ook samenwerken met Pastiel?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.