"We zijn blij dat Ludmila voor Witteveen Mobiliteitsgroep wil werken als chauffeur."

Pastiel Ervaringen Anouk Zijnstra – Personeelszaken Witteveen Mobiliteitsgroep

Anouk Zijnstra – Personeelszaken Witteveen Mobiliteitsgroep

“We zijn blij dat Ludmila voor Witteveen Mobiliteitsgroep wil werken als chauffeur.”

Anouk Zijnstra werkt bij Witteveen Mobiliteitsgroep en is verantwoordelijk voor Personeelszaken. Het bedrijf is één van de grootste spelers op de markt op het gebied van mobiliteit in Nederland en heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in doelgroepenvervoer. Er werken zo’n 800 chauffeurs binnen de organisatie. Het bedrijf wil een afspiegeling zijn van de maatschappij. En daar horen ook mensen bij die in traject zitten bij Pastiel of via Empatec zitten en / of afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

Gunnen
Anouk: “Momenteel werkt Ludmila bij ons, via Pastiel. Haar Pastiel jobcoach heeft haar geholpen met het behalen van een taxipas. Ze heeft een pittige tijd achter de rug. Ze is een alleenstaande moeder van vier kinderen. Het lukte haar niet om betaald werk te vinden. Daarom ontving ze een uitkering. Via de gemeente werd ze aangemeld bij Pastiel. Haar wens is om taxichauffeur te worden. En zo is ze bij ons terecht gekomen. We zijn blij dat Ludmila voor ons wil werken als chauffeur.”

Even voorstellen
Ludmila kan haar geluk niet op. Nu ze een taxipas op zak heeft, vervoert ze dagelijks vijf kinderen van en naar het speciaal onderwijs. Ludmila is dol op ‘haar kinderen’. Vooraf is ze bij alle ouders thuis langs geweest, om zichzelf voor te stellen. Anouk: “Dit vinden we heel belangrijk bij Witteveen. Voor zowel ouders of verzorgers, als voor de kinderen is het prettig om te weten bij welke chauffeur diegene elke dag instapt. Chauffeurs volgen ook continu trainingen bij ons. Onder andere over ADHD, Autisme, maar ook communicatieve vaardigheden. Ook in LRH (Levensreddendhandelen) krijgen alle chauffeurs bij ons een praktijkcursus. Je gaat elke dag om met mensen en daarom is het belangrijk dat je kennis hebt en krijgt. Over hoe je met verschillende lichamelijke- en/of geestelijke beperkingen moet omgaan. Bij ons ben je méér dan alleen een chauffeur!”

Verantwoordelijk
Anouk: “Chauffeurs die hoofdzakelijk doelgroepenvervoer rijden, zoals Ludmila, krijgen van ons een voertuig bij huis. Het is haar verantwoordelijkheid om het voertuig altijd schoon en netjes te houden. Van binnen en van buiten, zodat er altijd een schoon en representatief voertuig gereed staat voor de reizigers. Dit werkt perfect! Ludmila neemt haar werk serieus. Witteveen is maar wát blij met haar als chauffeur.” En Ludmila, zij is ontzettend blij met haar werk en zou niets anders meer willen!

 

Terug naar alle referenties

Neem contact op met Pastiel

Wilt u ook samenwerken met Pastiel?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.