Pastiel Werkgevers

Werkgevers

Wat doet Pastiel voor u als werkgever?

Wij kennen onze kandidaten en wij willen graag uw bedrijf leren kennen. Dat is de manier waarop wij al jarenlang in onze regio “in één keer goed” vacatures opvullen. Naast het invullen van vacatures bieden wij ook hulp bij de invulling van MVO en SROI.

Onze dienstverlening

Van een werkervaringsplaats (WEP) tot een maatwerkoplossing voor seizoenswerk. Begeleiding op de werkvloer van werknemers met een beperking en de invulling van uw SROI verplichting. Pastiel is de specialist als het gaat om de invulling van uw personeelsvraagstuk met een sociaal gezicht.

Meer weten over SROI? Neem dan contact op met onze accountmanager Lammert Dalstra 06 – 216 893 12 of stuur een e-mail naar l.dalstra@pastiel.nl. Of bekijk het filmpje SROI 

Lees alles over onze dienstverlening

Werving & selectie

Pastiel gaat zorgvuldig om met de werving en selectie rondom uw vacature. Na een uitgebreide inventarisatie met één van onze accountmanagers of jobcoaches, heeft Pastiel precies voor ogen wie deze vacature voor u kan invullen.

Werving & selectie bij Pastiel

Wilt u kennismaken?

Maak een afspraak met één van onze accountmanagers. Zij zijn de specialisten als het gaat om het vinden van de juiste kandiaat voor uw vacature. Daarnaast adviseren zij ook over de invulling van SROI & MVO.

Bel mij terug

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

 

Ondernemen met passie

Wij weten dat geen mens of situatie hetzelfde is, maar wat we wel weten is dat overal een oplossing voor is. Gedrevenheid en focus zijn de eigenschappen van een ondernemer met passie. En het zijn de eigenschappen van onze organisatie. Als ondernemer kijk je naar de kansen in markt. Wij kijken naar de kansen voor jou als werkgever om jouw vacatures in één keer goed in te vullen. Omdat we geloven in juiste werknemer op de juiste werkplek. Wij hebben de verantwoordelijk om onze kandidaten goed en duurzaam naar werk te begeleiden en om jou op de juiste manier van dienst te zijn.  Lees meer over onze diensten

Wilt u ook samenwerken met Pastiel?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.