Jobcoach

Jobcoach

Toe aan een nieuwe uitdaging als jobcoach? Wij zoeken 2 nieuwe collega’s in Sneek. Lees gauw verder en solliciteer!

 • 32 uur
 • max € 4.752,-

Je gemiddelde werkdag als Jobcoach bij Pastiel

Half 9, je start vandaag met een telefoontje. Gister had André, één van jouw kandidaten, een sollicitatiegesprek en je bent benieuwd hoe het ging. Nadat jullie het sollicitatiegesprek hebben geëvalueerd is het de hoogste tijd voor een intake. Van tevoren heb je al even afgestemd met de gemeente, want je zag bij Simone enige aanleiding dat er wellicht meer ondersteuning nodig is. Jij ziet hierin juist een mooie uitdaging, het moet lukken een passende baan voor haar te vinden.

Na een broodje met je collega’s heb je overleg met de accountmanager, zij wil een verzuimtraject met je bespreken en jij hebt kandidaten in je caseload die toe zijn aan een volgende stap. Jullie komen tot concrete acties. Dan is het tijd om de administratie op orde te brengen, je verwerkt de afspraken in het systeem zodat de rapportages en het Werkleerplan weer up-to-date zijn. Via het Bedrijfsbureau regel je nog een declaratie voor de reiskosten van een kandidaat en dan zit de dag er alweer bijna op. Om 16 uur krijg je nog telefoon, André heeft de baan gekregen!

Kandidaten spreken, sparren met collega’s en enige administratie. En morgen weer een hele andere dag, dan ga je op pad om kandidaten en werkgevers op locatie te coachen. Wat een afwisselende baan!

 • Lammert Dalstra
  Locatiemanager Franeker
  0515 484 999
 • Kortom, door het werk van onze Jobcoach

  • Plaatsen we mensen op de (reguliere)arbeidsmarkt;
  • Begeleiden en ontwikkelen we mensen naar (betaald) werk;
  • Coachen we onze mensen en gedetacheerde medewerkers ‘on the job’ bij werkgevers.

  Waarom werken bij Pastiel?

  Wij bieden iedereen perspectief in de maatschappij, het liefst via een betaalde baan op de arbeidsmarkt. Iedereen die denkt ons nodig te hebben, kan zich aanmelden. Van werkzoekende tot werkgever, van uitkeringsgerechtigde tot Wajong. Door jouw werk als Jobcoach heb je een belangrijke rol in dit perspectief. Bij Pastiel zijn we generalisten waar mogelijk én specialist indien nodig!

  Jij bent de Jobcoach die…

  … ervaring heeft in het re-integreren, bemiddelen en coachen van kandidaten. Je bent bekend met allerlei doelgroepen, van Participatiewet tot Wajong en hebt gewerkt met mensen met psychische, verstandelijke of lichamelijke beperkingen in een re-integratietraject. Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, je bent een zelfstandige professional met goede gespreksvaardigheden, zoals motiverend coachen en om kunnen gaan met weerstand. Je hebt een praktische instelling, inlevingsvermogen en werkt resultaatgericht.

  Wat krijg je van ons?

  Een uitdagende baan in ons regioteam in Sneek voor min. 32 uur per week. We zoeken 2 collega’s en we bieden je eerst een jaarcontract, met de intentie tot het geven van een vaste aanstelling. De functie is ingedeeld in schaal 9 (max. €4.752,- o.b.v. 36 uur). Voor de secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioen, IKB etc. volgen wij cao SGO.

  Nieuwsgierig of vragen?

  Vragen over de functie, bel met Lammert Dalstra, Regiomanager – telefoonnummer 06 – 216 893 12. Voor arbeidsvoorwaardelijke vragen, bel Martijn Feddema, Adviseur – telefoonnummer 06 – 510 592 64.

  Weet je het al?

  Stuur dan jouw sollicitatie in via onderstaand formulier. De sollicitatiegesprekken zijn op dinsdagmiddag 11 juni en donderdagochtend 13 juni, wil je hier rekening mee houden?

  We hebben regelmatig vacatures voor jobcoaches en zijn in de gelukkige positie dat we veel reacties ontvangen. Heb je in het verleden al eens gesolliciteerd, ben je het toen niet geworden, maar wil je het opnieuw proberen? Dat kan, maar onze eisen zijn niet anders. Dus laat ons weten wat er in jouw situatie is veranderd, waardoor je beter aansluit.

  Interne kandidaten die werkzaam zijn bij Pastiel, Empatec of bij één van onze gemeenten, hebben voorrang op een externe kandidaat. Je sollicitatie wordt in vertrouwen behandeld.

  Sollicitatie Jobcoach

  Naam(Vereist)
  Max. bestandsgrootte: 1 MB.