Pastiel Over Pastiel Passie voor mensen

Passie voor mensen

Dat is wat ons drijft. 


Waar Pastiel voor staat

Pastiel begeleidt en ontwikkelt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt naar duurzaam en regulier werk. Wij geloven dat er in ons gebied voor alle mensen een plek is op de arbeidsmarkt. Pastiel verkleint de afstand tot de arbeidsmarkt en weet als geen ander vacatures in ons werkgebied in één keer goed in te vullen. Iedereen die bij ons komt stellen wij de vraag: ‘Waar wil jíj naar toe werken?’ En daar gaan wij voor.

Wat biedt Pastiel uw organisatie?

U krijgt bij ons als werkgever een passende invulling van uw vacatures, zonder onnodige bureaucratie en gedoe. Zo leveren we u een oplossing voor uw personeelsprobleem met heldere informatievoorziening en dienstverlening. De juiste persoon op de juiste plek. Kandidaat-werknemers voor u kennen wij goed. Niet door een paar gesprekken, maar door een intensief traject. Kandidaten hebben hun vakvaardigheden en werknemersvaardigheden bij ons verder ontwikkeld en in de praktijk gebracht.

Het oplossen van uw personeelsprobleem kan via de juiste invulling van uw vacature. Pastiel biedt één aanspreekpunt vanuit de organisatie, is laagdrempelig en vooral praktisch gericht op oplossingen voor u als werkgever. We gaan bij voorkeur een langdurige relatie met u aan, een relatie gebaseerd op wederzijds respect en expertise. Lees de ervaringen van werkgevers die u al zijn voorgegaan.

Meer informatie voor werkgevers

Wat biedt Pastiel haar kandidaten

Pastiel biedt jou een kans. Een kans om je te ontwikkelen, een kans op zelfstandigheid, gericht op onafhankelijkheid en een eigen inkomen. We werken met betrokken en ervaren coaches. Coaches die realistisch met jou kijken naar jouw mogelijkheden en kansen in de arbeidsmarkt. Soms is het nodig om eerst andere (privé-) zaken aan te pakken en ook daar kan de coach van Pastiel bij helpen. Wij bieden trainingen en opleidingen, ervaringsplaatsen en begeleiding naar duurzaam en betaald werk.

Meer informatie voor kandidaten

Ga direct naar

Wilt u ook samenwerken met Pastiel?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.