Pastiel Over Pastiel

Over Pastiel

Wij geloven dat er voor alle mensen een plek is op de arbeidsmarkt.

Pastiel begeleidt en ontwikkelt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt naar duurzaam en regulier betaald werk. Wij geloven dat er in ons gebied van vier gemeentes voor alle mensen, van jong tot oud, van ongeschoold tot hooggeschoold, met en zonder arbeidsbeperking, een plek is op de arbeidsmarkt.

Pastiel verkleint de afstand tot de arbeidsmarkt en weet als geen ander vacatures in ons werkgebied in één keer goed in te vullen. Verder kunnen wij u helpen met sociaal verantwoord ondernemen, uw sroi invulling, personele vraagstukken, invullen van opleidingsprojecten, invulling geven aan de participatiewet. Onze kernwaardes zijn praktisch, gedreven en vooral de blik vooruit.

Iedereen die bij ons komt stellen wij de vraag: ‘Waar wil jíj naar toe werken?’ En daar gaan wij voor.

Voor werkgevers

Bekijk onze diensten, hoe wij omgaan met werving&selectie en lees de succesverhalen van onze kandidaten en ervaringen van klanten.

Voor kandidaten

Lees alles over het Pastiel traject, de succesverhalen van onze kandidaten, opleiding en trainingsmogelijkheden en leer onze jobcoaches kennen.

 

Neem direct contact met ons op

Bel mij terug

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Ondernemen met passie

Wij weten dat geen mens of situatie hetzelfde is, maar wat we wel weten is dat overal een oplossing voor is. Gedrevenheid en focus zijn de eigenschappen van een ondernemer met passie. En het zijn de eigenschappen van onze organisatie. Als ondernemer kijk je naar de kansen in markt. Wij kijken naar de kansen voor jou als werkgever om jouw vacatures in één keer goed in te vullen. Omdat we geloven in juiste werknemer op de juiste werkplek. Wij hebben de verantwoordelijk om onze kandidaten goed en duurzaam naar werk te begeleiden en om jou op de juiste manier van dienst te zijn.  Lees meer over onze diensten

Deze bedrijven werken al met Pastiel

Wilt u ook samenwerken met Pastiel?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.