Pastiel Werkgevers Werving & Selectie

Werving & Selectie

Pastiel gaat zorgvuldig om met de werving en selectie rondom uw vacature. Na een uitgebreide inventarisatie met één van onze accountmanagers c.q. jobcoaches, heeft Pastiel precies voor ogen wie deze vacature voor u kan invullen.

In één keer goed

Soms hebben wij al een kandidaat op het oog, soms nog niet. Dit betekent dat wij niet altijd binnen één dag kunnen leveren. Wél zijn wij zeer succesvol in het leveren van de juíste kandidaat. Pastiel gaat liever voor “in één keer goed”. Want naast onze verplichting om uw vacature op de juiste manier in te vullen, hebben wij ook de verplichting om onze kandidaten naar duurzaam en betaald werk te begeleiden.

Eerste selectie

Na het gesprek maken we een selectie van kandidaten die geschikt kunnen zijn voor een vacature. Dit kan direct na het gesprek zijn als wij al kandidaten op het oog hebben, of iets later. Deze kandidaten stellen we vrijblijvend voor via een profiel en een CV. U kunt dan aangeven met wie u in gesprek wil. Deze afspraken regelt Pastiel. In sommige gevallen is het handig om een jobcoach aan te laten sluiten.

Proefplaatsing, match & afhandeling

Als het gesprek met één van de kandidaten positief is verlopen, gaat Pastiel voor u aan de slag. En in bijna alle gevallen is dit maatwerk. Aan de hand van de kandidaat wordt er gekeken of er een proefplaatsing volgt met behoud van uitkering om te kijken of het de goede match is van beide kanten. Daarna kan de werkgever de kandidaat zelf in dienst nemen of dit via een pay-roll constructie regelen. Ook hier zorgt Pastiel voor de afhandeling.

Complexe vraagstukken

Onze kennis van de werkgever is groot. Pastiel schuwt gecompliceerde personeelsvraagstukken niet. In bepaalde gevallen kunnen we bij de werkgever op de werkplek ook “meewerken” om het bedrijf beter te leren kennen. De jobcoach en de accountmanager van Pastiel lopen dan een dag mee in uw bedrijf om in kaart te brengen wat de vraag vanuit de werkgever is. Daaruit volgt een goed functieprofiel: het is helder waar uw als werkgever daadwerkelijk naar op zoek bent. Pastiel vervult hierin de adviserende rol over de invulling van de functie.

In gesprek met Pastiel

Wilt u een afspraak maken met één van onze accountmanagers? Bel dan gerust, of stuur een mail. Of vul het onderstaande formulier in.

Bel mij terug

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Wilt u ook samenwerken met Pastiel?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.