Pastiel Werkgevers Sociaal Verantwoord Ondernemen

Sociaal Verantwoord Ondernemen

Elke werkgever is sociaal. Wij maken het mogelijk om ‘sociaal’ concreet te maken. Wij helpen werkgevers met invullen van een vacature door iemand die het uit zichzelf niet helemaal redt.

 Invulling van BAB banen

Daarnaast helpt Pastiel werkgevers bij de invulling van de BAB banen: de baan-afspraak-banen. De Participatiewet is met ingang van 2015 in werking getreden. Doel van deze wet is om zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te krijgen. Werkgevers in de marktsector zullen voor 2026 ten minste 100.000 extra banen creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Pastiel helpt bij de invulling hiervan. Van advies over de aanpak en het vinden van de juiste kandidaten. Wij maken een scan van het bedrijf en inventariseren waar de kansen liggen voor mensen met een arbeidsbeperking. Vervolgens kunnen wij direct deze plaatsen invullen.

Invulling van SROI

Pastiel adviseert én helpt bij het invullen van SROI: Social Return on Investment. Bij een aanbesteding waarin SROI is opgenomen zullen wij analyseren voor u wat de mogelijkheden zijn. Dit kan gaan om personeel, maar ook het leveren van diensten van Empatec, het leveren van een leerling, het bieden van opleiding of een combinatie.

Ga met ons in gesprek

Wilt u een gesprek aan vragen met één van onze accountmanagers over één van bovenstaande onderwerpen?

Bel mij terug

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Wilt u ook samenwerken met Pastiel?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte worden gehouden over Pastiel? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u regelmatig Pastiel nieuws kunnen mailen.