Pastiel Werkgevers Onze diensten

Onze diensten

Met Pastiel op weg naar werk! De kansen voor u als werkgever.

Pastiel begeleidt en ontwikkelt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt naar duurzaam en regulier betaald werk.

Wat biedt Pastiel uw organisatie?

Invulling van uw vacatures

U krijgt bij ons als werkgever een passende invulling van uw vacatures, zonder onnodige bureaucratie en gedoe. Zo leveren we u een oplossing voor uw personeelsprobleem met heldere informatievoorziening en dienstverlening. De juiste persoon op de juiste plek. Kandidaat-werknemers voor u kennen wij goed, niet door een paar gesprekken, maar door een intensief traject. Kandidaten hebben hun vakvaardigheden en werknemersvaardigheden bij ons verder ontwikkeld en in de praktijk gebracht.

Lees meer over ons werving & selectieproces

 

Detachering en begeleid werken

Een werknemer is in dienst bij ons en wordt gedetacheerd in uw bedrijf. Pastiel selecteert in overleg met u de juiste persoon voor uw werkzaamheden. Zo bent u er zeker van dat u een vakkundige en gemotiveerde werknemer krijgt, tegen een passend tarief.

Lees meer over detachering en begeleid werken via Pastiel

 

Werkgevers en Sociaal Verantwoord Ondernemen

Elke werkgever is sociaal. Wij maken het mogelijk om ‘sociaal’ concreet te maken. Wij helpen werkgevers met invullen van een vacature door iemand die het uit zichzelf niet helemaal redt.

Pastiel helpt bij de invulling hiervan. Van advies over de aanpak en het vinden van de juiste kandidaten. Wij maken een scan van het bedrijf en inventariseren waar de kansen liggen voor mensen met een arbeidsbeperking. Vervolgens kunnen wij direct deze plaatsen invullen.

Meer over sociaal verantwoord ondernemen

 

Talentvolle medewerkers voor succesvolle ondernemers

Een onderneming kan niet succesvol zijn zonder talentvolle medewerkers. Dat geldt ook zeker voor Pastiel! Onze gedreven medewerkers zetten zich elke dag met passie in voor de juiste match. We denken daarom graag mee over mogelijke kansen op de arbeidsmarkt.

Contact met Pastiel

Wilt u vrijblijvend een gesprek over de invulling van uw vacatures? Of meer informatie over de Participatiewet? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Bel mij terug

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Deze bedrijven werken al met Pastiel

Wilt u ook samenwerken met Pastiel?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte worden gehouden over Pastiel? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u regelmatig Pastiel nieuws kunnen mailen.