"Het is een prettige samenwerking met Pastiel en we krijgen goede feedback."

Pastiel Ervaringen Ron Bakker en Gert-Jan Hilarius – Hoofd greenkeepers bij HGM

Ron Bakker en Gert-Jan Hilarius – Hoofd greenkeepers bij HGM

“We halen er voldoening uit om mensen net als Frederik een eerlijke kans te geven om weer aan de slag te gaan.”

HGM

De Hollandsche Greenkeeping Maatschappij (HGM) is een aannemersbedrijf dat zich bezighoudt met de aanleg, het onderhoud en de renovatie van golfbanen. Via de gemeente zochten we nieuwe werknemers en zij verwezen ons naar Pastiel. Er was direct een klik met jobcoach Gaatse. Hij heeft precies door welke kandidaat bij HGM past. We stelden een procedure samen voor de werving en selectie van nieuwe kandidaten. Bij de selectie waren er zeven potentiele kandidaten en we kozen Frederik Bruinsma.

Een goede werknemer

Sinds één april is Frederik bij ons in dienst. Door zijn achtergrond in de bouw heeft hij inzicht in de machines waarmee we werken. Hij is nieuwsgierig, gemotiveerd en komt goed over in de groep. Hij doet nu een opleiding bij het Nordwin College en we merken dat hij het werk mooi vindt. Kortom: we hebben er een hele goede werknemer bij!

Feedback

Ik zou Pastiel zeker aanraden bij mijn relaties, maar dan wel voor een ander vakgebied zoals de horeca. Als er goede kandidaten zijn voor de groenwereld dan neem ik ze namelijk liever zelf aan. Het is een prettige samenwerking met Pastiel en we krijgen goede feedback. We halen er voldoening uit om mensen net als Frederik een eerlijke kans te geven om weer aan de slag te gaan.

Terug naar alle referenties

Neem contact op met Pastiel

Wilt u ook samenwerken met Pastiel?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.