"Het is een verrijking om met André te werken!"  

Pastiel Ervaringen Karin Veldhuizen – eigenaresse Watersportcamping Heeg

Karin Veldhuizen – eigenaresse Watersportcamping Heeg

“Het is een verrijking om met André te werken!”  

Karin Veldhuizen (l) en haar man Jacob van der Pol zijn de trotse eigenaren van Watersportcamping Heeg. Al 34 jaar en nog steeds met heel veel plezier. Sinds het voorjaar werkt André Bergstra (r) via Pastiel op de camping. Karin Veldhuizen vindt het een verrijking om met hem te werken.

 

Betekenis

Karin en Jacob willen met hun onderneming van betekenis zijn. Ze houden zich bezig met schone lucht, schoon water en schone grond. Maar ook met maatschappelijke issues. Zo zijn er mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Karin vindt het heel belangrijk om hen een werkplek te bieden.
Daarom werkt André Bergstra sinds een half jaar op de camping, als allround onderhoudsmedewerker.

Energie

Karin: “André is in februari gestart. Via Pastiel is hij bij ons gekomen. Hij had al ervaring met groenonderhoud. De afgelopen maanden zijn er steeds meer taken bijgekomen.” Volgens Karin zit er nog veel meer potentieel in André. Ze vindt het ongelooflijk hoe hij is gegroeid. En zijn plafond, dát is nog lang niet bereikt! Ze vindt het fijn dat ze altijd kan terugvallen op de Pastiel jobcoach van André: Carolien. Ze heeft veel tijd en energie gestoken in het inwerktraject van André. Zelfs tijdens de lockdown. Karin is haar hier dankbaar voor.

Groot goed

“André is een verrijking voor ons team. Maar ook voor de campinggasten. Als één van onze gasten door André nu anders gaat kijken naar zijn eigen bedrijfsvoering, dan is dat al winst!,” aldus Karin. Er zijn veel taken die ideaal zijn om uit te laten voeren door iemand met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Juíst in deze tijd zijn er allerlei mogelijkheden, ook financieel. Pastiel helpt hierbij en denkt mee. “Als je iemand werkt kunt bieden, en werk mag creëren, dat is heel mooi groot goed wat je mensen kunt geven!” sluit Karin trots af.

 

Terug naar alle referenties

Neem contact op met Pastiel

Wilt u ook samenwerken met Pastiel?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.