Pastiel Nieuws Werkfestival Sneek zaterdag 28 september

Werkfestival Sneek zaterdag 28 september

Op zaterdag 28 september van 13:00 – 16:00uur is Pastiel aanwezig bij het Werkfestival Sneek. Ook kun je als deelnemer een kijkje nemen bij Pastiel aan de Tingietersstraat 1.  Het Werkfestival is voor iedereen die op zoek is naar werk, zich wil oriënteren op ander werk, een stageplaats zoekt, wil her- of omscholen of voor belangstellenden om eens een kijkje achter de schermen te nemen bij ons bedrijf.

Aftrap
Het startsein van het festival wordt gegeven bij Hoekstra BV aan de schoenmakersstraat 8. Vanaf daar kunnen de gegadigden met eigen vervoer of een treintje bij bedrijven op bezoek gaan. Ook staan er meerdere bedrijven op het festivalterrein bij Hoekstra BV. Dus ook daar vind je Pastiel.

Samen op weg naar werk
Maak kennis met Pastiel! Samen vinden we een weg naar werk. Onze accountmanagers kennen alle bedrijven in de regio. Samen met onze jobcoaches kijken we naar wat je goed kunt en waar je je in kan ontwikkelen. Samen met jou zoeken we naar de manier waarop jij klaar gestoomd kunt worden voor de arbeidsmarkt. Vind ons op het festivalterrein of aan de Tingietersstraat 1. Zien we je daar?

Relatieavond
Op dinsdag 10 september stelt Empatec haar bedrijf beschikbaar voor de relatieavond als onderdeel van Het Werkfestival. Alle deelnemende bedrijven aan het festival zijn dan van harte uitgenodigd. Deze avond staat in teken van netwerk en als informatieavond met als spreker Kim Jansen – over het nieuwe werken.

Kijk hier voor meer informatie over het Werkfestival Sneek

Wilt u ook samenwerken met Pastiel?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.