Pastiel Nieuws Pilot groepscoaching van start

Pilot groepscoaching van start

Pilot
De kop is eraf. De pilot groepscoaching is dinsdag 5 juni van start gegaan in De Fryske Marren. Het gehele traject duurt 20 weken en staat bol van inspiratie- en motivatiesessies voor kandidaten. Het traject staat in teken van maatwerk per individu. Persoonlijke ontwikkeling en het versterken van de positie van de kandidaat op de arbeidsmarkt staat daarbij voorop. De groepsdynamiek biedt een plezierige setting en inspireert en motiveert de kandidaat. Het traject wordt geleid door jobcoaches Niels Dijkstra en Roose Vromans in samenwerking met o.a. Miks Welzijn uit Joure.

Groepscoaching
De groep bestaat uit 15 personen. Afgelopen dinsdag stond in teken van kennismaken. Aan de hand van interviews stelde iedereen zich aan elkaar voor. Er was openheid en ruimte om te delen. Een groep die houdt van een grapje, kritisch zijn en respect voor elkaars verhaal. Door ervaringen en verhalen te delen helpen de kandidaten elkaar. Iedereen gaat verder met een eigen traject aan de slag. Het uiteindelijke doel van de pilot is een hoger aantal plaatsingen van kandidaten naar een duurzaam betaalde baan. De dynamiek van de groep moet hier uiteindelijk aan bijdragen.

Pastiel
Samen met meerdere gemeenten in West-Fryslân zorgen wij voor een toegevoegde waarde voor degenen die via de Participatiewet een beroep op ons doen. Ons doel is om u zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen.

Het Pastiel-traject
Pastiel biedt de kandidaat handvatten om zelf zo snel mogelijk een duurzame en regulier betaalde baan te krijgen. Iedere kandidaat is anders en daarom is het traject maatwerk.

Wilt u ook samenwerken met Pastiel?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.