Pastiel Nieuws Pastiel stoomt kandidaten klaar voor klantcontactcenters

Pastiel stoomt kandidaten klaar voor klantcontactcenters

Pastiel kandidaten konden zich onlangs inschrijven voor een voorlichtingsbijeenkomst voor de functie klantcontactmedewerker. Een wereld die absoluut niet vreemd is voor Pastiel jobcoach Debbie Kwebeman. Ruim vijf jaar heeft ze kandidaten bemiddeld naar diverse klantcontactcenters in Nederland.

Enthousiast

Debbie: “Er zijn maar liefst 30 geïnteresseerde Pastiel kandidaten bij de bijeenkomst geweest. Na afloop zijn er zogenoemde ‘klikgesprekken’ (een gesprek om te ervaren of iemand geschikt is voor het vak) gevoerd met de kandidaten. Vervolgens heeft er meteen een selectie plaatsgevonden. Uiteindelijk zijn 15 enthousiaste kandidaten gestart met de training. Ze kregen informatie over wat het werk in het klantcontact inhoudt. Tips voor het geven van een goede powerpitch. En er is geoefend met rollenspellen.”

In een nieuw jasje

Daarnaast zijn de kandidaten letterlijk in een nieuw jasje gestoken. Ze mochten naar de kapper en kregen een nieuwe outfit aangemeten bij Dress for Succes. En als ‘kers op de taart’ zijn ze óók nog gefotografeerd door Martin de Groot Fotografie. Hij heeft van alle kandidaten een profielfoto gemaakt welke ze kunnen gebruiken voor hun CV en sociale media accounts.

Eind oktober starten de kandidaten met een betaalde training bij hun nieuwe werkgever. Al met al een geslaagde training!

Wilt u ook samenwerken met Pastiel?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.