Pastiel Nieuws Pastiel sluit 2020 positief af

Pastiel sluit 2020 positief af

Weer meer kandidaten van Pastiel naar werk in het laatste kwartaal van 2020

Sinds september dit jaar is er weer een lichte stijging te zien in het aantal plaatsingen naar werk. Pastiel hoopt dat deze stijging in 2021 verder doorzet. De verwachting is wel dat het nog een tijd zal duren voordat alles weer normaal is. Pastiel is positief over de nabije toekomst. Bedrijfsmanager Pastiel, Gerrit Cornelisse:

“De crisis heeft ons geraakt, maar ook weer veel geleerd. Wij hebben geleerd op een andere manier naar werk te kijken. En er alles aan gedaan om onze kandidaten te helpen aan werk. Daar gaan we in 2021 weer vol voor”

Invloed van coronacrisis

De coronacrisis zette de arbeidsmarkt het afgelopen jaar in korte tijd flink op zijn kop. De impact van de crisis is groot. Er is dit jaar een terugval van de werkgelegenheid en dat treft ook de kandidaten van Pastiel. Het is voor onze kandidaten daarom nog lastiger om de juiste baan te vinden.

Vooral vanaf maart tot met juli namen de plaatsing naar werk drastisch af. Pastiel heeft er in die maanden tijd ook alles aan gedaan om haar kandidaten zo goed mogelijk te begeleiden en ervoor te zorgen dat kandidaten ook in tijd van crisis alsnog de baan vinden waar ze naar op zoek zijn.

De voorspellingen zijn dat de invloeden van de coronacrisis in elk geval nog tot eind 2021 merkbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Wilt u ook samenwerken met Pastiel?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.