Pastiel Nieuws Pastiel HR Café Verzuim 1e en 2e spoor

Pastiel HR Café Verzuim 1e en 2e spoor

Pastiel zet zich in voor haar kandidaten, haar mensen. Tijdens het Pastiel HR Café hebben wij het samen met onze HR Café bezoekers over onze mensen. In een informele setting, met een serieuze ondertoon.

Jan Feenstra (op de foto hierboven te zien), projectleider Verzuim 1e en 2e spoor, opende de bijeenkomst bij Polem. Polem is gespecialiseerd in ontwerp, productie, transport, plaatsing en onderhoud van silo’s en fungeerde voor dit HR Café als gastbedrijf . Na de introductie over Pastiel en Verzuim 1e en 2e spoor, werd de bedrijfsfilm van Polem getoond aan alle aanwezigen

.

Na de inleiding van Pastiel en Polem was het woord aan de gastspreker om kennis en kunde te delen: Marjolijn Miltenburg. Arbeidsrechtadvocaat en eigenaar van Adrenna Arbeidsrechtadvocaten te Leeuwarden en Groningen gaf aandacht aan het onderwerp ‘Ziekte en re-integratie door een juridische bril’.

De volgende onderwerpen passeerden de revue:

  • Arbeidssituatieve arbeidsongeschiktheid.
  • Sancties in geval van schending van de re-integratieverplichtingen.
  • Beëindiging van de arbeidsovereenkomst tijdens en na de loondoorbetalingsperiode.

Diverse cases van deelnemende bedrijven werden besproken met mevrouw Miltenburg, waar zij vakinhoudelijk op reageerde en haar advies over gaf.

Kijk voor meer informatie over Adrenna Arbeidsrechtadvocaten op www.adrenna.nl

Voor meer informatie over Verzuim 1e en 2e spoor kun je terecht bij
Jan Feenstra: 06 49 35 58 64 of j.feenstra@pastiel.nl

Het volgende HR Café vindt plaats in januari bij Pastiel en Empatec. Tijdens deze bijeenkomst krijgen de aangesloten organisaties een rondleiding door ons bedrijf.

Wilt u ook samenwerken met Pastiel?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.