Pastiel Nieuws Mooie opkomst BAB & Breakfast

Mooie opkomst BAB & Breakfast

Vanochtend was het zover: BAB & Breakfast! Een evenement georganiseerd door Pastiel, in samenwerking met leerlingen van het praktijkonderwijs, UWV en Empatec. Met als doel ondernemers en andere belangstellenden informeren over de mogelijkheden van het plaatsen van BAB-kandidaten (kandidaten die niet zelfstandig het minimumloon kunnen verdienen) binnen hun bedrijf.

PIA Service, een relatie van Pastiel, had haar locatie opengesteld voor alle gasten. Onder het genot van onder andere verse croissants en koffie lieten de gasten zich informeren. Leerlingen van praktijkscholen de Diken en de Compagnie hadden een actieve rol. Ze hielpen mee in de bediening en bemanden de garderobe. Mede dankzij hen heeft iedereen heerlijk ontbeten!

Mooie opkomst
Ruim 50 genodigden lieten zich informeren over verschillende mogelijkheden rondom het in dienst nemen van een BAB-kandiaat. Diverse sprekers kwamen aan bod, waaronder John de Krijger, directeur van PIA Service. Hij vertelde over zijn onderneming en de meerwaarde die hun BAB-kandidaat heeft voor hun bedrijf. “Onze kandidaat is zeer loyaal en betrouwbaar,” aldus John. Alle partijen kijken terug op een succesvolle bijeenkomst!

Wil u meer weten over BAB?
En wat het eventueel voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact op met Gaatse Westra. Accountmanager De Fryske Marren: g.westra@pastiel.nl | 06 – 53 76 38 30.

Wilt u ook samenwerken met Pastiel?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.