Pastiel Kandidaten Hoe helpt Pastiel jou?

Hoe helpt Pastiel jou?

Heb jij al veel gedaan om werk te vinden? Misschien heb je gemerkt dat werk zoeken en solliciteren nog niet meevalt. Wat kan Pastiel voor jou betekenen?

Hulp van Pastiel
Het doel van Pastiel is dat jij door onze hulp en met jouw inzet zo snel mogelijk weer een betaalde baan krijgt. Hoe gaat dit ons samen met jou lukken?
Onder andere door:

  • Persoonlijke coaching
  • Trainingen en workshops
  • Groot netwerk en actief zoeken
  • Werkervaring opdoen in kansberoepen

Wat hebben wij jou als kandidaat te bieden?

Pastiel biedt jou een kans. Een kans om je te ontwikkelen, een kans op zelfstandigheid, gericht op onafhankelijkheid en een eigen inkomen. We werken vanuit respect en waardigheid met betrokken en ervaren coaches. Coaches die realistisch met je kijken naar jouw mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt. Soms is het nodig om eerst andere (privé-) zaken aan te pakken. Ook daar kan de coach van Pastiel je bij helpen.

Hoe maken we de juiste match?

  • We hebben een groot werkgeversnetwerk en accountmanagers die relaties versterken en vacatures ophalen. De accountmanagers weten wat er gevraagd wordt in de markt en dit werken we uit in kansberoepen.
  • We bieden ontwikkeling, scholing en werkervaring aan. Waardoor je beter past in de vacatures.

Tijdsinvestering

We gaan samen alles op alles zetten om je aan het werk te krijgen. Maar daar moet je zelf de grootste investering voor doen: tijd! De gemeente betaalt het traject en wij verwachten dat jij als kandidaat tijd investeert om je capaciteiten en vaardigheden verder te ontwikkelen, zodat je na deze intensieve periode klaar bent voor de arbeidsmarkt.

Wilt u ook samenwerken met Pastiel?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.