Pastiel Cases Sandra

Sandra

SandraEven voorstellen

Mijn naam is Sandra en ik moest mijn werk als assistent bedrijfsleider van een supermarkt opgeven naar aanleiding van een faillissement. Tijdens de periode die volgde kwam ik erachter dat het lastig was om weer aan de slag te komen. Zeker voor een alleenstaande moeder van veertig. Door de gemeente werd ik dan ook aangemeld voor het Pastiel traject.

Startcoach: Succesverhaal

Nadat ik de vier weken in de startfase doorliep, kreeg ik via de werkleider een plek aangeboden bij Pastiel op de startfase afdeling, in Joure. Mijn functie was daar voorvrouw.

Passende plek

Drie maanden heb ik daar op de werkervaringsplek mijn vaardigheden als leidinggevende kunnen optimaliseren. Een ervaring die mij steeds meer deed beseffen, dat mensen observeren, motiveren en helpen toch echt mijn passie is. De samenwerking met collega’s, om mensen terug te laten keren op de reguliere arbeidsmarkt gaf mij enorm veel energie. Dit werd door de werkleiding ook zo ervaren en ze zagen mij groeien in mijn functie.

Een goede match

Op de vestiging in Sneek bij de startfase afdeling, ontstond een vacature. Pastiel en Empatec werken nauw samen. Empatec verzorgt de werkruimte, biedt een werkleider en zorgt voor de aanvoer van werk, wat tijdens de startweken wordt geproduceerd. Er werd mij gevraagd of ik de ‘uitdaging’ aan wilde gaan om tijdelijk deze functie te vervullen. Spannend! Ik heb deze kans met beide handen aangegrepen.

Trots!

Wat was ik trots dat ik mijn bijstandsuitkering kon opzeggen. Inmiddels ben ik al ruim zeven maanden werkzaam voor Empatec en Pastiel. Dit naar ieders tevredenheid en met de energie om nog jaren met plezier hier te werken.

Wilt u ook samenwerken met Pastiel?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte worden gehouden over Pastiel? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u regelmatig Pastiel nieuws kunnen mailen.