Pastiel Cases Linda de Boer

Linda de Boer

“In het begin helpt Pastiel goed, maar als je er langer zit moet je er zelf achteraan.”


Gratis ervaringDSC_0997
Via de gemeente kreeg ik een oproep om vijf weken te werken bij Pastiel. Eerst dacht ik; “waar is dat voor nodig?”. Maar het hielp wel met een werkritme en ik had het naar mijn zin, want er was een ongedwongen sfeer. In het leerwerktraject had ik een aantal werkervaringsplekken, helaas zonder een contract tot resultaat. Ik zie dat dan als gratis ervaring. Op een gegeven moment leek me een plek bij de AH in Sneek wel erg leuk. In het begin helpt Pastiel goed, maar als je er langer zit moet je er zelf achteraan. Ik had de buitenschoolse opvang voor het werk bij de AH al ruim van tevoren aangevraagd voor mijn zoon. En ik belde regelmatig met Pastiel. Ik wist pas dat het doorging bij de Albert Hein twee weken voor ik kon beginnen. Dat vond ik wel jammer.

Medewerker bij de Albert Hein broodafdeling
Mijn werkzaamheden bestaan uit het brood bakken, snijden en alles klaar zetten voor de volgende dag. Ook maak ik proeverijen. Na drie maanden stage via Pastiel kreeg ik een contract en dat geeft zelfvertrouwen. Met doorwerken, openstaan voor de ander en je best doen kom je bij elke organisatie goed over. Met de collega’s is het gezellig, het voelt alsof ik al jaren hier rondloop en mijn dagindeling is veranderd. Na de stage van 6 maanden en 28 uur per week via Pastiel krijg ik een contract van 20 uur bij de AH, zodat ik op mijn eigen benen kan staan. Ik heb mijn doel bereikt!

Wilt u ook samenwerken met Pastiel?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte worden gehouden over Pastiel? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u regelmatig Pastiel nieuws kunnen mailen.