Pastiel Cases Boele Bregman

Boele Bregman

Boele Bregman: “Je moet alles proberen, anders kun je ook niet oordelen!”

Boele Bregman werkt sinds een aantal maanden bij Sappé in Joure. Het bedrijf is gespecialiseerd in reiniging, onderhoud en renovatie. Boele heeft het hier erg naar zijn zin. Dankzij deze baan zit hij weer in een ritme. Doordat Pastiel, Sappé en uitzendbureau Us Wurk allemaal snel hebben geschakeld en goed hebben samengewerkt, is het gelukt om Boele binnen anderhalve maand aan deze baan te helpen.

Boele begint enthousiast te vertellen: “Het gaat nu goed met me. Ik vind het fijn om weer in een werktraject te zitten.  Zes jaar lang heb ik een eigen sportzaak gehad. Ik zat toen tegen een burn-out aan. Op een gegeven moment ging het niet meer en is de zaak gesloten. Ik ben een tijdje werkloos geweest en in een uitkeringstraject gekomen. Via Pastiel heb ik toen een aantal jobcoaches gehad om mij aan een baan te helpen, maar dat schoot niet echt op… Totdat ik jobcoach Arjan Swart trof. Ik ben hem dankbaar. Hij is assertief en dat motiveert!”

Een snelle match

Arjan Swart: “Tijdens onze eerste kennismaking heb ik Boele direct opgegeven voor een VCA-training (dit heeft te maken met veiligheid). Dit om zijn kansen te verbreden. Op het moment dat Boele zijn certificaat had behaald, heb ik meteen contact opgenomen met uitzendbureau Us Wurk.” Johannes Veenema is werkzaam bij Us Wurk vertelt: “Het is snel gegaan. Boele was binnen een dag gematcht aan Sappé. ” Boele: “Ik heb altijd in de detailhandel gewerkt. Toch heb ik meteen ja gezegd tegen Sappé. Ondanks dat dit heel ander werk is. Ik probeer alles, anders kan ik ook niet oordelen!”

Aan de slag bij Sappé

Marco Pol is werkzaam bij Sappé en vertelt: Marco: “Boele is een hele enthousiaste man. Hij lacht vaak en is een echte sfeermaker. Daarnaast wil hij graag leren. De vaste medewerkers nemen hem mee in hun team, waardoor Boele veel leert. Duurzame inzetbaarheid staat binnen onze organisatie hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk om in onze medewerkers te investeren. En hen mogelijkheden geven om door te groeien. Duurzaam zit wat ons betreft ook in zorgvuldig omgaan met gezondheid. Het is fysiek zwaar werk, dus het is belangrijk dat de mensen lichamelijk in goede conditie zijn en blijven.” Boele: “Ik vind het fijn om weer in een werkritme te zitten. Anders voel ik me zo doelloos in de maatschappij. Ik werk vijf dagen in de week en maak lange dagen. Maar dat vind ik niet erg. De afwisseling maakt mijn werk leuk. Af en toe heb ik nog wel eens contact met Us Wurk. Via hen ben ik aan het werk bij Sappé.”


Drive

Marco vertelt: “ Ik kan het andere organisaties zeker aanraden om met kandidaten van Pastiel te werken. Als je wilt, dan zijn er genoeg mogelijkheden. Maar als bedrijf moet je daar wel voor open staan en genoeg tijd en energie steken in mensen.” Johannes van Us Wurk: “Boele heeft een bepaalde drive en een goede werkhouding. Dat zien wij graag! Het komt vooral door Boele zelf dat mensen voor hem aan de slag willen om hem te helpen aan een baan. Doordat Pastiel, Us Wurk en Sappé snel hebben gehandeld en goed hebben samengewerkt, hebben we deze baan voor Boele op hele korte termijn kunnen regelen. Jobcoach Arjan sluit trots af: “Boele is een mooi voorbeeld. Als je gemotiveerd bent en open staat voor nieuwe dingen dan is er veel mogelijk! Pastiel kan coachen, Us Wurk kan zijn best doen om een baan voor hem te vinden, Sappé kan training geven, maar het begint bij Boele zelf!”

Wilt u ook samenwerken met Pastiel?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.