Pastiel Kandidaten Het Pastiel proces

Het Pastiel proces

De snelste weg naar werk!


Het Pastiel proces
Het Pastiel-proces begint met een kennismakings- of intakegesprek met een jobcoach. We leggen uit wat Pastiel voor u kan betekenen en bespreken welke mogelijkheden er zijn. Afhankelijk van uw situatie kiezen we voor een kort of lang traject.Een van de mogelijkheden is een werkervaringsplek (WEP). Dit kan bij Pastiel zijn, maar ook bij een extern bedrijf. Dit kan aan het begin van uw traject worden ingezet, maar ook op een later moment.

Pastiel verzorgt ook diverse trainingen en workshops. De training ‘Op weg naar werk’ is een basistraining. Hierbij helpen we u onder andere bij het maken van een CV. Maar ook bij het invullen van een beroepskeuzetest. Ook verzorgt Pastiel het ‘Jobcenter:’ een training waarbij we u helpen hoe u het beste op zoek kunt gaan naar een betaalde baan. Bijvoorbeeld: hoe belt u met een werkgever of uitzendbureau? Of hoe kunt u een sollicitatie het beste aanpakken? Ons uitgangspunt is dat de jobcoach waarmee u het kennismakingsgesprek heeft gehad, gedurende het gehele traject uw jobcoach blijft.

Kort traject
Een kort traject duurt maximaal zes maanden. Mogelijk zoeken we samen een passende werkervaringsplek bij Pastiel / Empatec of bij een externe organisatie, om zelfstandig ervaring in uw vakgebied op te doen. U bent ook aan het solliciteren met als doel om een parttime of fulltime betaalde baan te krijgen.

Lang traject
Een lang traject duurt maximaal 12 maanden. Hier krijgt u die begeleiding, training of cursus waar u wat aan heeft. Dit is toegepast op uw wensen, ontwikkelpunten en situatie. Mogelijk zoeken we samen een passende werkervaringsplek bij Pastiel / Empatec of bij een externe organisatie. Hier doet u (onder begeleiding) werkervaring op. U bent ook aan het solliciteren met als doel om een parttime of fulltime betaalde baan te krijgen.

Plaatsing
Pastiel heeft als doel om u te begeleiden naar regulier, betaald werk. De plaatsing bij een passend bedrijf in een passende functie is dan ook de afronding van het Pastielproces. Onze accountmanagers weten precies welke bedrijven behoefte hebben aan welke medewerkers. Op deze manier hebben wij in beeld welke vacatures er voor u zijn. Als u werk heeft gevonden blijft Pastiel u nog drie maanden volgen.

Pastiel Leaflet kandidaten 2019
Pastiel Leaflet kandidaten 2019 Tigrinya እቲ መስርሕ Pastiel

 

Wilt u ook samenwerken met Pastiel?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte worden gehouden over Pastiel? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u regelmatig Pastiel nieuws kunnen mailen.