Pastiel Kandidaten

Kandidaten

Welkom bij Pastiel!

Het Pastiel-proces

U bent door de gemeente naar Pastiel gestuurd. Misschien had u keuze om te gaan of juist niet. En nu is de vraag: “Wat moet ik daar doen en wat heb ik er aan?” Bekijk hier voor meer informatie:

Bekijk hieronder de video over het proces bij Pastiel.

Lees alles over het Pastiel proces

https://www.youtube-nocookie.com/embed/tr4zESuFTMI

Succesverhalen

Onze kandidaten vertellen graag wat Pastiel hen heeft opgeleverd. Een aantal van hen hebben wij geïnterviewd en hun verhaal is terug te lezen op onze pagina met succesverhalen. Eerlijk, zowel over de aanleiding van hun traject bij Pastiel, alswel over het werk dat zij nu doen.

Lees de succesverhalen van onze kandidaten

Jobcoaches

Iedereen die bij Pastiel komt krijgt een jobcoach. Hij of zij begeleidt u naar duurzaam, regulier en betaald werk. Deze jobcoaches zijn zeer gedreven en hebben maar één doel: hun kandidaten zo goed mogelijk laten terugkeren op de arbeidsmarkt.

Lees meer over onze jobcoaches

Scholing en training bij Pastiel

Wat past bij uw ontwikkeling? Het hele Pastiel proces staat in het teken van scholing, training en ontwikkeling. U krijgt ook workshops aangeboden die de weg naar werk makkelijker maken. Zoals de ‘CV training’, waarin u individueel en in een groep uw CV verbetert en het sollicitatiegesprek oefent. Of de training ‘Op weg naar werk’ waarin u meer leert over werknemersvaardigheden, netwerken en social media.

Alles over onze scholing & training

Meer weten?

Wilt u meer weten over Pastiel? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Bel mij terug

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Wilt u ook samenwerken met Pastiel?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte worden gehouden over Pastiel? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u regelmatig Pastiel nieuws kunnen mailen.