Pastiel Kandidaten Hoe helpt Pastiel jou?

Hoe helpt Pastiel jou?

Heb jij al veel gedaan om werk te vinden? Misschien heb je gemerkt dat werk zoeken en solliciteren nog niet meevalt. Wat kan Pastiel voor jou betekenen?

Hulp van Pastiel

Het doel van Pastiel is dat jij door onze hulp en met jouw inzet zo snel mogelijk weer werk vindt. Hoe gaat dit ons samen met jou lukken? Onder andere door:
•  Groot netwerk en actief zoeken

•  Omscholing en werkervaring opdoen

Ontwikkeling

Samen met jouw persoonlijke jobcoach ga je realistisch kijken naar je mogelijkheden. Met coaching geef je vorm aan jouw loopbaan. De jobcoach geeft je tips en denkt met je mee, maar het belangrijkste is jouw inbreng! Je jobcoach geeft je op voor trainingen en workshops. Hierin leer je bijvoorbeeld hoe je jouw CV sterker maakt of hoe je jezelf het beste kunt presenteren.

De juiste match

Ergens tussen al die bedrijven is jouw nieuwe werkgever. Speld in een hooiberg? Grote kans dat Pastiel hem of haar al kent! Pastiel heeft een groot werkgeversnetwerk in heel Friesland, maar ook daarbuiten. Accountmanagers houden contact met veel werkgevers en kijken welke kandidaat geschikt is voor vacatures.  Ook zoeken jobcoaches actief naar een werkgever die bij jou past.

Omscholen en werkervaring

Is er weinig werk in jouw beroepsveld? Heb je andere skills nodig om een bepaald beroep te kunnen uitoefenen? Bij Pastiel zijn er meerdere projecten om kandidaten op te leiden voor zogenaamde kansberoepen. Binnen deze beroepen is veel vraag. Denk maar aan beroepen in de zorg, horeca en techniek. Ook kun je via Pastiel werkervaring opdoen. Via een ervaringsplek op de werkvloer leer jij meer over het beroep waarin je werk zoekt. Met ervaring sta je sterker!

Wat kan jij zelf doen?

Hoe maak jij het beste gebruik van het traject van Pastiel? Door tijd te investeren in je eigen ontwikkeling. Pastiel geeft je handvaten om te groeien. Pak die handvaten aan! Leer van de trainingen en workshops, ga netwerken (anderen kunnen met je meedenken en andersom) en wees proactief.  Hoe enthousiaster je aan de slag gaat, hoe eerder jij kunt beginnen aan je nieuwe baan.

Wilt u ook samenwerken met Pastiel?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.