Pastiel Kandidaten Jobcoach van Pastiel

Jobcoach van Pastiel

Samen met je jobcoach bij Pastiel geef jij vorm aan het Pastiel traject. Jouw persoonlijke coach begeleidt je door het hele traject en is jouw aanspreekpunt voor vragen en ideeën. Wat doet een jobcoach bij Pastiel?

Samenwerking

Samen met je jobcoach ga je actief op zoek naar werk. In overleg bepaal je op welke banen jullie je gaan richten. Jouw inbreng is essentieel! Zoek naar vacatures en mogelijkheden. Je jobcoach doet hetzelfde, maar gaat ook verder. Brainstormen met andere coaches en accountmanagers bijvoorbeeld. Of contact zoeken met geschikte werkgevers. Heb je een leuke vacature gevonden? Breng je jobcoach op de hoogte en smeed samen een plan om die baan te bemachtigen!

Coaching

Je bent zelf verantwoordelijk voor het traject en werk vinden. Het beste resultaat bereik je door gemotiveerd aan de slag te gaan. Maar misschien voel je je nog niet zo optimistisch. Wellicht zoek je al langer naar werk en heb je teleurstellingen te verduren gehad. Je jobcoach begrijpt dit best. De begeleiding wordt aangepast op jou. De coachgesprekken zijn vertrouwelijk en veilig en bedoeld om jou te ondersteunen in het proces naar werk.

Resultaten

De jobcoaches van Pastiel hebben al honderden kandidaten aan werk geholpen Succesverhalen. Maar werk vinden is niet het enige resultaat van de persoonlijke coaching. Hoe waardevol is bijvoorbeeld een groter zelfvertrouwen, meer zelfinzicht en vaardigheden! Kennis van de arbeidsmarkt, een groter netwerk, een mooi (en aangevuld!) CV zijn ook resultaten die je gaan helpen om het verder te schoppen.

Wilt u ook samenwerken met Pastiel?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.