Pastiel Nieuws Bijzonder bezoek in Wier!

Bijzonder bezoek in Wier!

Koninklijke-familieEindelijk mogen we het vertellen! Onze collega’s van tomatenkwekerij “It Wiid” in Wier krijgen hoog bezoek.

Koning Willem Alexander en koningin Maxima komen op maandag 13 juni a.s. bij de kwekerij op de koffie. Dit in het kader van het streekbezoek aan de Noordwest gemeenten in Friesland.

We vinden het een hele grote eer dat het Koninklijk paar een bezoek brengt aan één van de vestigingen van Empatec/Pastiel.

Het bezoek aan Wier staat in het teken van de Participatiewet en de invulling die Empatec/Pastiel hier aan geeft.

Het paar krijgt eerst een rondleiding door de kas en gaat in gesprek met een aantal medewerkers over het project Pastiel. In de tomatenkwekerij werken en leren kandidaat-werknemers, die voor een Participatiewet-uitkering in aanmerking komen, hoe het is om in de glastuinbouw te werken. Met deze voorbereiding is de stap naar regulier werk gemakkelijker te maken. Pastiel heeft via “It Wiid” al ongeveer 100 mensen in het reguliere bedrijfsleven kunnen plaatsen.

Na de rondgang is er nog een gesprek met de Koning en de Koningin met een aantal geselecteerde medewerkers in de kantine. Na ruim een half uur vertrekt het paar weer naar elders.

Naar het nieuwsoverzicht

Wilt u ook samenwerken met Pastiel?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte worden gehouden over Pastiel? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u regelmatig Pastiel nieuws kunnen mailen.